Centre Parla

L'equip de professionals del centre


Formem un equip multidisciplinari col·laborant amb altres professionals que atenen o que creiem convenient que visitin els nostres pacients, com: neuròlegs, otorinolaringòlegs, optometristes, ortodoncistes, cirurgians maxil·lofacials, mestres, psicopedagogs, etc.

Logopèdia

Fundadora i directora del Centre de logopèdia PARLA. Logopeda col·legiada nº 08-1737 pel Col·legi de Logopedes de Catalunya. Especialitzada en Neurorehabilitació per l'Institut Guttmann i en intervenció logopèdica en persones amb lesions cerebrals per la Universitat Ramon Llull. Especialista en Teràpia Miofuncional. Pèrit judicial logopeda.
Té formació en la Teràpia dels Moviments Rítmics per a la Integració dels Reflexes Primitius del Dr. Harald Blomberg i en Brain Gym.
Terapeuta del Método Padovan de Reorganización Neurofuncional autoritzada per la Sonia Padovan i el Núcleo Pró-Sinapse Brasil. Capacitada per a ser referència dels terapeutes en formació i realitzar la teràpia en terapeutes.

Logopeda col·legiada nº 08-3723 pel Col·legi de Logopedes de Catalunya y fisioterapeuta. Especialista en dolor miofascial. Formada en neurorehabilitació i en el tractament de la disfunció craniomandibul·lar.
Formant-se en el Método Padovan de Reorganización Neurofuncional – Núcleo Pró-Sinapse Brasil.

Logopeda col·legiada nº 08-4189 pel Col·legi de Logopedes de Catalunya. Master en Rehabilitació de la Veu per l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. En formació en el Método Padovan de Reorganización Neurofuncional – Núcleo Pró-Sinapse Brasil.

Psicopedagogia

Psicopedagoga col·legiada nº 90. Trainer en PNL (Programació Neurolingüística) i Coach Educatiu i familiar. Terapeuta en EMDR i Tapping. Professora de la Fundació Universitat de Girona i del Centre de Recursos del Gironés. Col.laboradora de l'Institut Gestalt i membre de l'Equip de Psicopedagogia del CCE Montessori-Palau i el CRAE Bon Pastor.